Events

Plaats je evenement
Zoekresultaten: Alle
We hebben geen evenementen gevonden met jouw zoekcriteria!
Verander je filteropties
May24
2020

Wild Wijn Fest

Hortus Nijmegen, Nederland

Op zondag 24 mei 2020 is het weer zover een nieuwe editie van het Wild Wijn Fest in de Hortus te Nijmegen. Tijdens het Wild Wijn Fest schenken onze sommies de mooiste wijnen en deze worden door onze koks gecombineerd met fijne amuses. Bij elk hapje kiezen twee sommies een passende wijn, wie maakt de mooiste wijn-spijs combi? Let the Battle begin! Wil je alle wijnen en hapjes proeven zorg dan dat je een Wild Card hebt! Gewoon heerlijk genieten van mooie wijnen en struinen in de tuin kan natuurlijk ook. Dan betaal je 2 euro entree en muntjes koop je aan de kassa voor de lekkere wijnen! Scoor je Wild Cards via de webshop op de website en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen! ??????????

Meer informatie
Jun5
2020
Jun21

Ode aan de Lente

Wijngaard Bij de Regge, Nederland

Kom en ontdek de kracht van de Nederlandse Wijn, wijn/spijs. Proef al het moois dat Twente te bieden heeft in combinatie met de wijnen van De Wijnmakers.

Meer informatie
Jul1
2020

Zondagmiddag proeflokaal geopend

Twijzel, Nederland

Laat je verrassen bij de beste wijngaard van de Lage Landen 2018. Elke 1e zondag van de maand is Wijngaard de Frysling gratis te bezoeken van 14:00 tot 17:00 uur voor belangstellenden. Er is dan de gelegenheid om verschillende wijnen te proeven. Proef vooral de met passie gemaakte wijnen van het fantastische wijnjaar 2018; van droge witte wijn tot halfdroge witte wijn, rosé wijn, Blanc de Noir. Ook de nieuwste Bruswyn brut zal open staan om geproefd te worden, zodat je bruisend de zomer door kan :) Voor vragen mail naar info@frysling.nl

Meer informatie
Jul31
2020

Zeeuws Wijnfeest

De Kleine Schorre - Zeeland, Nederland

Het Zeeuwse wijnfeest en culinaire festijn vindt dit jaar weer plaats

Meer informatie