Nederlandse Wijnboeren

Overal een Nederlandse wijnboer in de buurt

Eerste overzicht van de Nederlandse wijnboeren in binnen- en buitenland

Nederlandse wijnboeren vind je over de hele wereld. Veelal in Frankrijk, maar ook van Argentinië tot Zuid-Afrika en van Hongarije tot de Verenigde Staten kom je wijngaarden tegen met een Nederlandse eigenaar

Daarnaast kan je als serieuze wijnliefhebber niet meer om de wijnbouw in Nederland heen. Inmiddels telt ons land zo'n 170 commerciële wijngaarden. Een deel daarvan kan de concurrentie met de traditionele wijnlanden prima aan. Dus voor kwalitatief goede wijn hoef je de grens niet over.

Onze missie is het verder/beter op de kaart zetten van de Nederlandse wijn. Niet enkel qua zichtbaarheid, maar ook letterlijk, op de restaurant kaart. 

Nederlandsewijnboeren.nl geeft een volledig overzicht van de toonaangevende Nederlandse wijnboeren in binnen- en buitenland. Met een blik op de "wijnkaart" weet je vanaf nu  - altijd en overal - of er een Nederlandse wijnboer in de buurt zit. Daarnaast heb je de nodige achtergrondinformatie om goed beslagen ten ijs te komen.

Houd tenslotte "events" in de gaten, om op de hoogte te blijven van relevante wijn evenementen In Nederland en daarbuiten. Of laat een review achter bij de bij de wijnboer die je bezocht hebt of wiens wijn je gedronken hebt.

Vanzelfsprekend wil ik dit platform zo up-to-date mogelijk houden. Ik sta dan ook van harte open voor aanvullingen, tips en/of samenwerkingen.

Proost! Steven